TUKEA VAPAAEHTOISTOIMINNAN JÄRJESTÄJILLE

EJY:n Kansalaistoiminnankeskus Unelma tukee Espoon vapaaehtoisverkoston jäseniä ja vapaaehtoistoimintaa suunnittelevia yhteisöjä toiminnan käynnistämisessä, näkyvyydessä ja markkinoinissa ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

Vapaaehtoisten rekrytointi

  • Rekisteröidy espoolaiset.fi sivuston käyttäjäksi ja lisää vapaaehtoistehtävänne, koulutuksenne ja muut tapahtumanne sivustolle. Näin varmistat, että osaamme ohjata myös teidän toimintanne piiriin.
  • Tarjoamme Espoon vapaaehtoisverkoston jäsenille mahdollisuuden ilmoittaa maksutta vapaaehtoistoiminnan koulutuksista Länsiväylässä 2 krt. vuodessa

Vapaaehtoistoiminnan käynnistämisen konsultointi

Suunnitteletko uuden vapaaehtoistoiminnan käynnistämistä yhteisössäsi tai oletko juuri aloittanut vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina tai vastuuhenkilönä?

Kansalaistoiminnankeskus Unelman kansalaistoiminnan suunnittelijat auttavat vapaaehtoistoiminnan käynnistämisessä kartoittamalla yhdessä yhteisön edustajan kanssa tapaamisessa tai puhelimitse kehityskohteet ja tarpeet vapaaehtoistoiminnan koordinoinnin laadukkaaksi toteuttamiseksi. Ohjaamme tietolähteiden pariin sekä neuvomme parhaiden käytäntöjen käyttöönotossa sekä mahdollisten yhteistyökumppaneiden pariin. 

Tukea saat mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • miten rekrytoin vapaaehtoisia
  • miten ilmoitan toiminnastamme espoolaiset.fi sivustolla
  • vapaaehtoistehtävän innostava paketointi
  • mistä löydän tietoa palkitsemisesta, kouluttamisesta ja perehdytyksistä jne.
  • kenen kanssa voisin tehdä yhteistyötä toiminnan käynnistämisessä
  • ketkä muut toimijat järjestävät samankaltaista toimintaa

Unelma Tapiolan tilat toimintaan

Espoon Tapiolassa sijaitsevasta Unelma Tapiolasta voit varata tiloja ryhmien kokouksiin, tapahtumiin, koulutuksiin ja muuhun toimintaan. Tilojen lisätiedot, varauskalenterin ja hinnoittelun löydät Unelma Tapiolan sivuilta. Tiloja voi varata käyttöön espoolaiset.fi rekisteröityneenä käyttäjänä tai ottamalla yhteyttä toimisto@ejy.fi.

Tietoa vapaaehtoistoiminnan järjestämisestä

Tutustu toimeksi.fi sivustolta löytyvään vapaaehtoistoiminnan työkalupakkiin, liitä yhteisösi Espoon vapaaehtoisverkostoon ja tule mukaan Valikko-ryhmän tapaamisiin. Voit etsiä lisää tietoa myös Kansalaisareenan vapaaehtoistoiminnan tietopankista.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 21.05.2018