Vapaaehtoistoimintaa lasten parissa

Suoritus ajankohta: 01.11.2017 / Haku päättyy: 31.12.2018 / aktivismi, tempaukset, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, hallinto- ja toimistotehtävät, kampanjat, vaikuttaminen, kuljetustehtävät, logistiikka, lastenhoito, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tiedotus, viestintä / Kansallinen Lastenliitto – Espoon aluejärjestö ry

Kansallinen Lastenliitto on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka toimii ympäri Suomea järjestäen toimintaa lapsille ja lapsiperheille.  Toimintamuotoja ovat kerhot, leirit, koulutukset ja kurssit. Yhtenä toimintamuotona on myös aamu- ja iltapäivätoiminta. Kaikki toimintamme on matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on, että kynnys hakeutua palveluihin olisi mahdollisimman alhainen. Tämä toimintaperiaate näkyy mm. matalana hintatasona.

Kansallinen Lastenliitto – Espoon Aluejärjestö ry, ystävien kesken Espoon Lastenliitto, on Espoon alueella toimiva voittoa tavoittelematon lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Toiminnallamme tuemme turvallista lapsuutta ja onnellista vanhemmuutta. Haluamme omalta osaltamme kasvattaa ihmistaimista rehellisiä, tasapainoisia ja hassuttelevia yksilöitä. Järjestämme monipuolista toimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille. Mahdollisuus edulliseen harrastamiseen tarjoutuu ympäri vuoden kun tarjolla on metkaa kerhotoimintaa sekä erilaisia lystikkäitä tapahtumia. Koulujen loma-aikoina riittää tekemistä päiväleirien muodossa.

Toimintamme mahdollistamiseksi tarvitsemme myös vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin (esim. valokuvaus, kerho- leiri ja tapahtumatoiminnan ohjaus, hallitustyöskentely, tarvikkeiden kuljettaminen, koulutukset ja kurssit).Vapaaehtoisten mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon työtehtävissä ja toimintaa rakennetaan yhdessä toimiston henkilökunnan kanssa. Tekemistä on siis monentasoista, joten vapaaehtoisena pääset poimimaan rusinat pullasta ja osallistumaan toimintaan juuri sen verran kuin haluat.

Toimintaamme voit tutustua lisää nettisivuillamme, Facebookissa tai Instagramissa

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistyöskentelystä Espoon Lastenliitolla, ole rohkeasti yhteydessä yhdistyksen toiminnanohjaajaan:

Jenni Voutilainen
040 585 2722
jenni.voutilainen@lastenliitto.fi

Toimiston postiosoite

Kansakoulukuja, Helsinki, Suomi

Osoitteet

 • Toimiston postiosoite

  Kansakoulukuja, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Yhteystiedot

Jenni Voutilainen
jenni.voutilainen@lastenliitto.fi
040 585 2722
Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö ry

hwww.lastenliitto.fi/yhdistykset/espoo/

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Sovittavissa

Toiminnan aiheet

lapset, ajanviete, Aktiviteetit, nuoret, perhe

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoisen tulee olla sitoutunut hoitamaan sovitut tehtävät. Lisäksi vapaaehtoisen tulee toimia hänen kanssaan sovitun tehtävän vaatimalla tavalla. Vapaaehtoiset perehdytetään järjestöön ja sen toimintaan. Selvitämme rikostaustan lasten kanssa toimivilta vapaaehtoisilta (2014/148)

Tehtävään perehdytys

 • Haastattelu
 • Infotilaisuus
 • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Uudet tuttavat
 • Verkostoituminen
 • Uusi koulutus

Vapaaehtoisen tuki

Espoon Lastenliiton työntekijä organisoi ja koordinoi toimintaa sekä toimii yhteyshenkilönä ja vapaaehtoisten tukena.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn