Vapaaehtoinen tukihenkilö sijaishuollosta itsenäistyvälle

Suoritus ajankohta: 10.08.2018 / Haku päättyy: 15.09.2018 / tukihenkilötoiminta / Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry

Olisiko sinulla kiinnostusta lähteä tukijaksi ja tsemppariksi sijaishuollosta itsenäistyvälle nuorelle? Lastenkodista itsenäistyvä nuori joutuu usein muuttamaan omilleen nuorempana kuin ikätoverinsa ja ilman riittävää tukiverkostoa. Vapaaehtoisen aikuisen kanssa nuori voi jutella mieltä askarruttavista asioista ja tehdä erilaisia mukavia asioita, esimerkiksi käydä keilaamassa, museossa tai lenkkeillä yhdessä.

Vapaaehtoiselta tukihenkilöltä odotamme vakaata elämäntilannetta, sitoutumista toimintaan ja vähintään 22 vuoden ikää. Kaikki tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan ja koulutetaan. Tukisuhteen aikana tukihenkilöille järjestetään vertaistapaamisia ja yksilöllistä ohjausta.

Seuraava tukihenkilökoulutus järjestetään syys-lokakuussa 2018. Ota yhteyttä ja varaa aika haastatteluun:

Marissa Varmavuori
Omilleen-toiminnan koordinaattori
marissa.varmavuori@ehja.fi
045 843 9651

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Espoo, Vantaa

Yhteystiedot

Marissa Varmavuori
marissa.varmavuori@ehja.fi
045 843 9651
EHJÄ ry

www.ehja.fi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Tukihenkilöiltä edellytetään vähintään 22 vuoden ikää, vakaata elämäntilannetta, mahdollisuutta sitoutua toimintaan sekä aikaa tavata nuorta.

Vapaaehtoisen tuki

Tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan ja valitut koulutetaan. Tukihenkilöillä on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta sekä osallistua vertaistapaamisiin ja virkistystoimintaan.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn