Nicehearts ry

Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, jonka päämääränä on tyttöjen ja naisten voimaantumisen tukeminen ja mahdollistaminen, hyvinvoinnin lisääminen ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden edistäminen sekä rauhan rakentaminen yhteiskunnallisen vaikuttamistyön avulla.

Ehkäisemme syrjäytymistä vahvistamalla tyttöjen ja naisten osallistumismahdollisuuksia ja edistämällä jatkopolkujen sekä oman paikan löytymistä yhteiskunnassa. Kasvatamme ja koulutamme tytöistä ja naisista muutoksentekijöitä!

Nicehearts ry:n arvoja ovat tasa-arvo, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo.
Nicehearts ry:n toiminta luo pitkäkestoisia naisten keskinäisiä verkostoja ja edistää erikulttuuristen ja eri-ikäisten kohtaamisia arjessa.

Toimimme tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Etelä-Karjalassa. Niceheartsin toimintalinja Naapuriäidit toimii Espoossa toistaiseksi Matinkylässä ja syksyllä 2017 myös Espoon keskuksessa. Naapuriäidit lähiötoiminnan mahdollistajina-hakkeen tavoite on luoda toimintaa lähiöihin eri puolelle kaupunkia! Naapuriäidit ovat eri etnisistä taustoista tulevia naisia, jotka haluavat auttaa muita, haluavat olla aktiivisia, ovat olleet jo jonkin aikaa Suomessa ja osaavat jo jonkin verran Suomea. Naapuriäiti-koulutukseen osallistuvat naiset saavat työkaluja toiminnan järjestämiseen, auttamistyöhön ja oman osaamisen tunnistamiseen.

Espoon keskuksessa avautuu syksyllä 2017 Me-säätiön ylläpitämä Me-talo, jonka toiminnan koordinointivastuuseen on valittu Nicehearts ry. Me-talo on uudenlaisen yhteistoiminnan ja innostavan tekemisen tila kaikille kaupunkilaisille. Kuka tahansa voi ehdottaa toimintaa Me-taloon ja luoda uudenlaista yhteisöllisyyttä.

Toimiala

Yhdistys, Monialayhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Muut yhdistykset, Naisyhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, demokratia ja ihmisoikeus, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

naiset

Kohderyhmä

naiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Toimiston osoite

unikkotie 2C, 01300

Matinkylän toiminta osoitteessa

Matinkatu 7, 02230 Espoo, Suomi

Toiminta Espoon keskuksessa Me-talolla

Terveyskuja 2 b, 02770 Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Toimiston osoite

    Unikkotie 2C, 01300 Vantaa

  • Matinkylän toiminta osoitteessa

    Matinkatu 7, 02230 Espoo

  • Toiminta Espoon keskuksessa Me-talolla

    Terveyskuja 2 B, 02770 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Vantaa (toimisto Vantaalla, toimintaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Etelä-Karjalassa)
Sähköposti:
liisa.kulta@nicehearts.com
Puhelin: 0505934621

Nicehearts ry:n nettisivut

Nicehearts ry Facebookissa
Nicehearts ry Twitterissä
Naapuriäidit Facebookissa
Me-talo Espoo Facebookissa

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa, Etelä-Karjala

Kunta
Helsinki, Espoo, Vantaa, Lappeenranta, Imatra

Kaupunginosa / Kylä
Matinkylä (Mattby), Espoon keskus


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn