Espoon A-kilta Hykaa ry

A-killan tarkoituksena on kannustaa päihdetoipujia antamalla heille vertaistukea päihteettömän elämäntavan omaksumiseen ja tukea heidän läheisiään.

Käsitellä ennakkoluulottomasti päihdekysymyksiä ja poistaa päihdeongelmiin kohdistuvia ennakkoluuloja sekä vaikuttaa nuorten päihteidenkäytön vähentämiseksi.

A-kilta ylläpitää päiväkeskusta ja järjestää keskusteluryhmiä päihdetoipujille ja heidän läheisilleen. A-kilta järjestää päihteetöntä vapaa-ajantoimintaa ja toimeenpanee erilaisia tilaisuuksia.

Tukihenkilötoiminnallaan A-kilta tukee päihteistä vapaata elämäntapaa, arkielämän hallintaa, sosiaalista kanssakäymistä, itsenäistä asumista ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä.

Yhdistys on toiminnallaan vakiinnuttanut paikkansa vapaaehtoisjärjestönä Espoon kaupungin virallisen päihdehuollon tukena. Yhteistyötä tehdään paljon Espoon muiden mielenterveys- ja päihdejärjestöjen kanssa.

 

Toimiala

Yhdistys, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset

Teemat

päihteet ja riippuvuudet

Avainsanat

päihteet, päihteettömyys, vertaistoiminta, vapaaehtoinen, Espoon Vapaaehtoisverkosto

Kohderyhmä

kaikille, ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, läheiset ja omaiset, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset

Vallikallion päiväkeskus

Ajurinkuja 4, 02630 Espoo

Osoitteet

  • Vallikallion päiväkeskus

    Ajurinkuja 4, 02630 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
espoonakilta1@gmail.com
Puhelin: 09-5414634

Kotisivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Ei avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn