April Jazz / Espoo Big Band ry

APRIL JAZZ FESTIVAL
ESPOO 25-29|04|2018

32. April Jazz –festivaali esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja. Ohjelma on monipuolinen läpileikkaus siitä, mitä kiinnostavaa jazzkentällä tällä hetkellä tapahtuu. Etenemme viidessä päivässä avajaiskonsertin sinfonisista tunnelmista modernimman ilmaisun kautta aina päätöskonsertin intiimiin ja pelkistettyyn In The Beginning -konserttiin Tapiolan kirkossa. Ensimmäisessä muistellaan edesmenneen ruotsalaispianisti Esbjörn Svenssonin musiikkia ja jälkimmäinen juhlistaa eteläisen naapurimaamme Viron 100-vuotista itsenäisyyttä. Festivaali esittelee tänä vuonna yli 40 ryhmää, muusikoita 11 maasta ja konserttipaikkoja on eri puolilla Espoota peräti kahdeksan. Iltakonserttien tunnelmaan kannattaa virittäytyä Espoon kulttuurikeskuksen pääaulan F-Musiikki Stagella, jossa esiintyy lahjakkaita nuoria jazzmuusikoita. Konserttien jälkeen oikea osoite on April Jazz Club Tapiola Gardenissa, jossa jatkojamit yleensä vain paranevat mitä pidemmälle ilta ennättää. F-Musiikki Stagen -konsertteihin ja April Jazz Clubille on vapaa pääsy koko festivaalin ajan.

www.apriljazz.fi
Facebook

 

APRIL JAZZ CLUB

Vuonna 2016 perustettu April Jazz Club hemmottelee musiikin ystäviä puutarhakaupungin sydämessä, Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Klubeja järjestetään perjantaisin, noin kaksi kertaa kuukaudessa – lukuun ottamatta kesäaikaa. Konsertit alkavat klo 19 Ebeli Show´lla ja pääesiintyjinä klo 20 alkaen nähdään jazzin huippunimiä. Esityksen lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän Grill It! -ravintolasta. Liput ovelta tai Lippupisteestä.

www.apriljazz.fi/club
Tulevat tapahtumat Facebookissa

 

ESPOO BIG BAND

Espoo Big Band. Kuva: Sampsa Pärnänen.

April Jazz -festivaalia isännöivän Espoo Big Bandin kapellimestari Marzi Nyman on säveltänyt uuden big band -teoksen, jonka kantaesitys kuullaan April Jazzeilla to 26.4.2018. Loppukeväästä yhtye suuntaa studiolle ja uusi albumi ilmestyy syksyllä.

EBB on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. Aasian, Australian ja Brasilian kiertueiden lisäksi EBB on esiintynyt useilla kuuluisimmilla jazzfestivaaleilla sekä julkaissut yksitoista albumia.Vuonna 1980 perustettu EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi. Orkesterin riveissä on kasvanut lukuisia kotimaisia huippumuusikoita kuten Iiro Rantala, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Eskola, Jarmo Saari sekä Marzi Nyman.

www.ebb.fi
Facebook

 

 

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Avainsanat

musiikki, elävä musiikki, live musiikki, tapahtuma, tapahtumat, festivaalit, taide ja kulttuuri, kulttuuri

April Jazz / Espoo Big Band ry, toimisto

Ahertajantie 6, Espoo, Suomi

April Jazz Club

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • April Jazz / Espoo Big Band ry, toimisto

    Ahertajantie 6 b, 02100 Espoo

  • April Jazz Club

    Tapionaukio 2, 02100 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
info@apriljazz.fi
Puhelin: 094550003

April Jazz

April Jazz Club

Espoo Big Band

April Jazz, FB
Instagram @apriljazzfestival
Twitter @AprilJazzFest
Espoo Big Band, FB

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn