Syömishäiriöt – mistä on kyse? ENSITIETOLUENTO

26.11.2018 klo 17:30 - klo 19:30 / Koulutus/seminaari / Etelän-SYLI ry

Espoon Syömishäiriöt -mistä on kyse? ENSITIETOLUENTO järjestetään 26.11. klo 17.30-19.30 Sellon kirjaston Aleksis-salissa, osoitteessa Leppävaarankatu 9.

Ensitietoluento tarjoaa katsauksen syömishäiriöihin mm.: sairauden tunnistamiseen, taustalla vaikuttaviin tekijöihin, ilmenemismuotoihin ja sairauden eri vaiheisiin. Illan aikana kuullaan myös syömishäiriöiden hoidosta sekä syömishäiriöstä parantuneen kokemuspuheenvuoro. Lisäksi saat tietoa Etelän-SYLI ry:n tarjoamasta vertaistuki- ja muusta toiminnasta.

Luento on kaikille avoin (ei ilmoittautumista) ja maksuton. Ensitietoluentoja järjestetään myös Helsingissä (24.9. klo 17.30-19.30 Vanhan ylioppilastalon Tiedekuntasalissa) ja Vantaalla (29.10. klo 17.30-19.30, Myyrmäkitalon Tapahtumahuoneessa).

Lisätietoa: info(at)etelansyli.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Teemat

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, kuntoutus- ja hoitopalvelut, lapsuus ja perhe-elämä, mielenterveys, nuoruus, osallisuus, sairastaminen, sosiaali ja terveys, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, läheiset ja omaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Leppävaarankatu 9, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Leppävaarankatu 9, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn