Heittäydy hyvään – vapaaehtoistoiminnan tori

15.09.2018 klo 11:00 - klo 15:00 / Muu / EJY ry
Vapaaehtoisena lisäät omaa hyvinvointiasi ja teet merkityksellisiä tekoja itsellesi tärkeiden ja kiinnostavien asioiden hyväksi. Vapaaehtoistoiminta lisää tutkitusti onnellisuutta. Samalla tutustut uusiin ihmisiin, ja opit uusia taitoja. Vapaaehtoistoiminta avaa myös katselemaan maailmaa uusin silmin!
 
Vapaaehtoisena voit esimerkiksi olla lieventämässä yksinäisyyttä, lisäämässä nuoren uskoa itseensä, opettamassa maahanmuuttajalle suomen kieltä, tai tuoda ympäristöösi uudenlaista kulttuuria järjestämällä porukalla tapahtumia. Mahdollisuudet ovat monet!
 
Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä monenlaisissa elämän vaiheissa. Et sido itseäsi loppuiäksi, vaan sovit yhdessä toiminnan järjestäjän kanssa, miten paljon käytät aikaasi. Tarjolla on myös perehdytystä, ja tukea kysymyksiisi.
 
Heittäydy hyvään – vapaaehtoistoiminnan tori järjestetään lauantaina 15.9. klo 11-15 Ison Omenan palvelutorilla, kauppakeskuksen 3. kerroksessa. Monipuolisia vapaaehtoistehtäviään esittelee parikymmentä yhteisöä. Tapahtuman toteuttaa EJY ry:n Kansalaistoiminnankeskus Unelma yhdessä Espoon vapaaehtoisverkoston jäsenyhteisöjen kanssa.
 
Pysy kuulolla, ja tavataan syyskuussa!

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, messut ja näyttelyt, vapaaehtoisuus

Avainsanat

vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoistyö, vapaaehtoisten rekrytointi, vapaaehtoistehtävä, vapaaehtoinen, Espoon Vapaaehtoisverkosto

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Iso Omena palvelutori

Suomenlahdentie 1, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Iso Omena palvelutori

    Suomenlahdentie 1, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn