KOKOUSTILAT JA TILAVARAUKSET

Kokoustilojen käyttö Unelma Tapiolassa on mahdollista päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin aikavälillä 09.00-21.00. Unelma Tapiolan tilat ovat esteettömät ja varustettu osittain induktiosilmukoin.

Huom. Tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista. Unelma Tapiolan aulapalvelu neuvoo ennakkoon tilavaraajaa tilojen käytössä. Käythän kuittaamassa avaimen käyttöösi Unelma Tapiolan aulapalvelun aukioloaikoina. Voit myös etukäteen tallentaa käyttöösi Unelma Tapiolan tilankäyttöohjeen sivun alaosasta.

KOKOUSTILOJEN TILAVUOKRAT

EJYn jäsenjärjestöt 6€/alk.h
Muut toimijat 20€/alk.h

UNELMA TAPIOLAN KOKOUSTILAT

Kokoustilamme ovat varattavissa 09.00-21.00
Työllisyys, 6 hlö
Talous, 4 hlö
Kabinetti, 12 hlö
Erkkeri, 14 hlö

Sali 40-50 hlö, yleisötilaisuuteen max. 70 hlö
Santra 20 hlö, varattavissa iltaisin klo 18-21

TILAVARAUKSET

Espoolaiset.fi palveluun rekisteröityneet yhdistykset ja yhteisöt voivat tehdä tilavarauksia itsenäisesti järjestelmästä. Näin teet tilavarauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt käyttäjä www.espoolaiset.fi palveluun, voit tehdä tilavarauksen Unelma Tapiolan aulapalvelun aukioloaikoina ma 9-18, ti-pe 9-15, toimisto(at)ejy.fi tai p. 050 410 2555.

Otamme vastaan lyhyenkin aikavälin peruutukset, mutta kokonaan peruuttamattomat tilavaraukset laskutamme normaalisti. Tilavaraukset voi peruuttaa Unelma Tapiolan aulapalveluun toimisto(at)ejy.fi tai p. 050 410  2555.

KOKOUSTARJOILUT

Halutessanne kokoustarjoiluja tilaisuuteenne, voit tilata ne täältä: Mesikahvi.

Huom. kokoustarjoilut on tilattava tai peruttava viimeistään 3 arkipäivää ennen tilaisuutenne alkua. Ilmoita peruutuksista osoitteeseen toimisto@ejy.fi tai puh. 050 410 2555. Mikäli kokoustarjoiluja ei peruuteta määrätyssä ajassa, Mesikahvi Oy laskuttaa tilatuista tarjoiluista.

Aulapalvelu ei vastaa viime hetken kokoustarjoiluista (alle 3 arkipäivän varoitusajalla), vaan niitä voi tiedustella suoraan Mesikahvilta.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 28.11.2017