EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi.

Tule mukaan. Kerro meille, mitä yhteisen hyvinvointimme eteen kannattaisi tehdä seuraavaksi. Ilman tuoreita ideoita ja arjen rohkeutta ei synny muutosta.

UUTISET & BLOGI

VOIMANPESÄ

Voimanpesä auttaa espoolaisia lapsiperheitä asumisen pulmatilanteissa: silloin kun vuokranmaksu on vaarassa, naapureiden kanssa on ongelmia tai asunto puuttuu.

Lue lisää

SEKTORI

Sektori tarjoaa työkokeilupaikkoja ja palkkatuettua työtä sekä neuvottelee oppisopimuspaikkoja espoolaisille pitkään työttömänä olleille työnhakijoille. Paikkoja on yrityksissä ja yhdistyksissä.

Lue lisää ja katso avoimet työpaikat

TURVAPERHE

Turvaperhe tarjoaa yksin maahan tulleelle 12-21 vuotiaalle nuorelle maahanmuuttajalle tukea ja oman perheen kaltaista turvaa.

Tule yhdessä perheesi kanssa nuorelle maahanmuuttajalle vapaaehtoiseksi turvaperheeksi.

Lue lisää

KANSALAIS-
TOIMINNANKESKUS UNELMA

Kansalaistoiminnankeskus Unelma kokoaa yhteen espoolaiset järjestö- ja vapaaehtoistoimijat, kehittää ja tukee toimijoiden välistä aktiivista verkostoyhteistyötä, tukee näitä toimintansa organisoimisessa, vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä ja mahdollistamisessa, tiedottamisessa ja vaikuttamisessa.

Lue lisää

Unelma Tapiola tarjoaa toimisto- ja kokoustiloja, toimii tapahtumapaikkana ja tiedotuskeskuksena. Unelma Tapiolassa toimii lounaskahvila Mesikahvi ja Galleria Unelma.

Lue lisää

 

ILOA ARKEEN

Iloa arkeen -hanke tähtää pitkään työttömänä olleiden työikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn vahvistamiseen edistämällä kohderyhmän. Hanke on osa Suomi 100- avustusohjelman Toimintakyky kuntoon –kokonaisuutta.

Lue lisää

OLKA

OLKA luo yhteistyötä julkisen sektorin ja kolmannen sektorin välille siten, että potilaiden ohjaus potilasjärjestöjen toimintaan tapahtuisi jo sairaalassa. OLKA toteutetaan HUS:n ja Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry:n yhteistyönä.

Lue lisää

KEIKKA-APU

Keikka-apu on kertaluonteista vapaaehtoistoimintaa yli 65-vuotiaiden yksin asuville espoolaisille kotihoidon asiakkaille. Keikka-auttajat antavat arjen apua, saattavat ja käyvät ulkoilemassa yhdessä. Keikkoja voi tehdä juuri sen verran kuin itselle sopii.

Lue lisää

JALKAUTUVA TALOUSOHJAUS

Jalkautuva talousohjaus tukee taloudellisiin vaikeuksiin ajautuneita espoolaisia yksityishenkilöitä ja perheitä jaksamaan elämässään eteenpäin sekä löytämään kokonaisvaltaisia ratkaisuja taloustilanteen selvittämiseksi ja hoitamiseksi.

Lue lisää