Maahanmuuttajajärjestöjen mentorointiohjelma käynnistyy!

Syksyllä Espoossa käynnistyy mentorointiohjelma, jonka tavoitteena on tukea maahanmuuttajajärjestöjen toimintaa. Mentoroinnissa maahanmuuttajajärjestö saa oman mentorin, jonka kanssa kehittää yhdistyksen toimintaa. Mentori on vapaaehtoinen, jolla on kokemusta yhdistystoiminnasta ja hän tukee yhdistystä sen toiminnan kehittämisessä antamalla omaan kokemukseen pohjautuvia näkemyksiä, kommentteja ja vinkkejä sekä keskustelukumppanin.

Nyt haetaan sekä vapaaehtoisia mentoreita että mentoroitavia maahanmuuttajajärjestöjä osallistumaan mentorointiin!

Mentorointi on osa Espoon Järjestöjen Yheisö EJY ry:n toteuttamaa maahanmuuttajajärjestöjen kotouttamistyön tukemista, mistä löydät lisätietoja: www.espoolaiset.fi/toiminta/maahanmuuttajajarjestojen-tukeminen/

Lisätietoja: Katja Anoschkin, katja.anoschkin(at)ejy.fi, p. 050 572 4779


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn