VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Miesten illan vetäjä
Haku päättyy: 07.05.2018

Miesten illan vetäjä

Pikku-Aurora aloittaa Miesten illat tammikuussa 2018. Illat pidetään kerran Lue lisää...
Vapaaehtoistoimintaa lasten parissa
Haku päättyy: 31.12.2018

Vapaaehtoistoimintaa lasten parissa

Kansallinen Lastenliitto on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen lapsi- ja Lue lisää...

Vielä ehdit

Haku päättyy: 31.01.2018

Millainen olet ja mitä haluaisit tehdä Mielentaiteessa?

Mielentaide ry aktivismi, tempaukset, asioinnissa avustaminen, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, hallinto- ja toimistotehtävät, kampanjat, vaikuttaminen, kehittämis- ja projektitehtävät, kuljetustehtävät, logistiikka, kääntämistehtävät, lastenhoito, myynti ja markkinointi, opetus ja koulutus, ruoanlaitto, taloustyöt, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tiedotus, viestintä, tietotekniset tehtävät, tukihenkilötoiminta, tukija toiselle vapaaehtoiselle (tuettu vapaaehtoistoiminta), valmentaminen, varainhankinta, verkkovaikuttaminen, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Uusimaa, Valtakunnallinen , Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Vantaa

Tapahtumat ja koulutukset vapaaehtoisille

Mitä ja kenelle vapaaehtoistoiminta on?

Vapaaehtoistoiminta on osallistumista toimintaan jonkin tärkeänä pitämänsä asian puolesta. Olennaista vapaaehtoistoiminnassa on sen vapaaehtoinen ja palkaton luonne. Vapaaehtoisuus antaa paljon sekä tekijälle että kohteelleen.

Lue lisää

Etsi vapaaehtoistehtäviä

Espoossa on lähes 130 erilaista yhteisöä, jotka tarjoavat mahdollisuuden toimia vapaaehtoisena. Espoon vapaaehtoisverkosto on yhdistyksistä, julkisen sektorin toimijoista ja seurakunnasta koostuva toimijoiden verkosto, joka tarjoaa erilaisia tehtäviä Espoossa. Tutustu Espoon vapaaehtoisverkoston yhdistyksiin ja yhteisöihin ja niiden tarjoamiin tehtäviin.

Hae vapaaehtoistehtäviä

Kysy lisää vapaaehtoistoiminnasta

Kansalaistoiminnankekus Unelma kokoaa tietoa espoolaisesta vapaaehtoistoiminnan järjestäjistä ja auttaa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä kysymyksissä.
Katso myös espoolaiset.fi palvelun usein kysytyt kysymykset

Kansalaistoiminnankeskus Unelmaan:
ma-to 10-14:00
050 342 9917 tai jätä kysymyksesi ota yhteyttä lomakkeella

Ota yhteyttä

Espoon vapaaehtoisverkosto

Espoon vapaaehtoisverkosto koostuu vapaaehtoistoimintaa järjestävistä yhdistyksistä ja yhteisöistä Espoossa.

Verkostoa ylläpitää EJY:n Kansalaistoiminnankeskus Unelma.

Tutustu verkostoon

Tietoa ja tukea vapaaehtoistoiminnan järjestäjille

EJY:n kansalaistoiminnankeskus Unelma tukee vapaaehtoistoimintaa koordinoivia yhdistyksiä ja yhteisöjä laadukkaan vapaaehtoistoiminnan järjestämisessä. Vapaaehtoistoimintaa Espoossa järjestävät yhteisöt voivat liittyä Espoon vapaaehtoisverkostoon ja tulla osaksi espoolaista vapaaehtoistoiminnan vaikuttavaa toimijajoukkoa.

Lue lisää